• +420 226 288 011 (po-pá 9.00-16.00)
  • helpdesk@xticket.cz

OPEN AIR nad Sázavou 2024V prodeji

Datum konání akce: 19. července 2024 - 20. července 2024

První ročník dvoudenní venkovní akce ve Světlé nad Sázavou. Skvělá hudba, doprovodný program a občerstvení!

Vstupenky v prodeji
OPEN AIR nad Sázavou 2024
Dvoudenní vstupenka na oba dny

590.00 Kč (+ 24 Kč transakční poplatek )
PÁTEK - OPEN AIR nad Sázavou 2024
Jednodenní vstupenka na pátek

390.00 Kč (+ 16 Kč transakční poplatek )
SOBOTA - OPEN AIR nad Sázavou 2024
Jednodenní vstupenka na sobotu

340.00 Kč (+ 14 Kč transakční poplatek )
  • Popis akce
  • Další informace

Pro více informací a novinek sledujte událost na Facebooku, kam dáváme aktuality a tvoříme veškeré promo mejdanu - link: https://fb.me/e/gPEjDpVWA

 

Je to tady! První ročník dvoudenního, venkovního mejdanu v industriálním areálu, ve dvoře bývalých stájí k zámku, ve Světlé nad Sázavou. 19. a 20.7.2024, adresa Zámecká 7, dávejte si do diářů a kalendářů!

Akce bude našlapaná skvělou hudbou, kterou si jen tak nikde nevychutnáte - v pátek servírujeme rap, který Vás bude fakt bavit a v sobotu všichni zapaříme na velmi známá jména z house scény. 

Přesný line-up s časy bude odtajněn až později, ale je jisté, že nás v pátek potěší a posadí na zadek svým vystoupením REST & CHAMPION SOUND, také skvělý PAULIE GARAND & LIVEBAND. A jelikož jsme na Vysočině, tak nesmí chybět kluci z Jihlavy, protože na PIO NA CO JINÝHO! - Yes, i PIO SQUAD tu s námi budou! Dále v pátek udělá bordel ENY & ZAHY a uslyšíme i supr boom rap z Havlíčkova Brodu - PECI

V sobotu myslíme i na nejmenší, a tak pro ně bude nachystán program, kdy prcky zabavíte na skákacích hradech, necháte jim pokreslit obličeje a nebo s nimi můžete během odpoledne sledovat různá taneční vystoupení a představení. V sobotní den bude zvýhodněné vstupné pro rodiče s dětmi.
Od 16hod začnou skvělé house sety, kde se o zábavu postará král house scény CHRIS SADLER, také majitel pražského Studia 54 ENRICO, se kterým současně zahraje i PIERRE MARCO! A to není všechno - jelikož jsme ve Světlé, tak tu nemůžou chybět naši Djs, konkrétně FIDA, který Vás nenechá ani chvíli v klidu! Dále FRENKK, KRUPI, LUCA RIMMER a LUC CARTER, no je to nabouchané!!!

Samozřejmě to nebude jen o hudbě, proto jsme si dali záležet na výběru stánků s občerstvením a vytvořili jsme pro Vás po oba dny i takový menší foodfestival, kde dáváme prostor převážně místním podnikatelům a dodavatelům. O skvělé a velmi oblíbené drinky se postarají kluci z havlíčkobrodského Úl baru, z jídla bude na výběr od hotdogů, přes burgery, až po palačinky. Na čepu pro Vás máme lokální Bernard.

Kapacita areálu je omezena a očekáváme, že bude brzy naplněna, proto s nákupem lupenu neotálejte.
Vstupenky jsou ke koupi v síti xticket a během května budou na prodej i na prodejních místech ve čtyřech různých městech!

V areálu bude možné platit platební kartou.

BUDEME SE NA VÁS TĚŠIT, bude to VELKÉ! :)

 

PODMÍNKY:

Do areálu je možný vstup pouze s platnou zakoupenou vstupenkou!

Každý návštěvník musí být označen páskou, kterou dostane po předložení zakoupené vstupenky. Návštěvníci, kteří pásku mít na ruce nebudou, budou nuceni prostor akce opustit.

Vstupem na akci dáváte souhlas v rámci GDPR s pořizováním fotografií či videozáznamů a jejich případným sdílením a zveřejněním na sociálních sítích za účelem propagace dané akce!

Platí přísný zákaz vstupu na podium a na backstage. Dále je zakázáno vnášet do areálu akce jakékoli vlastní alkoholické i nealkoholické nápoje (vyjímkou je kojenecká voda, určená pro potřeby dítěte), dále je zakázáno vnášet zbraně a jakékoli omamné či psychotropní látky.

V případě porušení návštěvního řádu či některého z nastavených pravidel si pořadatelé vyhrazují právo takovou osobu z akce vykázat a zamezit ji případně další vstup na akci.


  • Datum konání akce : 19. července 2024 - 20. července 2024
  • Adresa : Industriální areál Světlá nad Sázavou, Zámecká 7, Světlá nad Sázavou 582 91
  • Pořadatel : beBig crew, s.r.o.
  • Pořadatel IČ : 21490449
  • Pořadatel Adresa : Zámecká 7, 582 91 Světlá nad Sázavou